2 aanpalende opbrengsteigendommen/project – Lier

Lier

TE LAAT – VERKOCHT

 

Deze 2 eigendommen zijn gelegen in de Waversesteenweg 72 en 74. Door deze fantastische ligging zal u vanuit de tuin alvast een prachtig uitzicht hebben op de dijk van Lier.  Niet enkel kan u genieten van een prachtig zicht maar ook is alles vlakbij. In een straal van 1km kan u een supermarkt, restaurants, café’s, apotheken en banken terugvinden. De 2 woningen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen deze als opbrengsteigendommen dienen mits de nodige renovatie. Een andere optie is voor nieuwbouwprojecten. Het huis gelegen te Lier, Waversesteenweg 74 is momenteel verhuurd.

 

Waversesteenweg 72: epc 276kWh/m²  –  20110926-0000925829-00000006-9


Leefruimte:

Via de inkomhal kan u de woning betreden die u naar de leefruimte brengt. De ruime living is aan gelegen aan de voorkant van de woning. De leefruimte beschikt over een gaskachel. Ook is er een mogelijkheid om in de leefruimte de eetruimte te plaatsen.

Keuken:

Eens u in de leefruimte bent kunt u doorgaan naar de keuken. Hier gaat het over een gesloten keuken. De keuken is aan renovatie toe.

Badkamer:

Achter de keuken kan u de badkamer terugvinden. Deze bestaat uit een douche, toilet en één lavabomeubel met lavabo en spiegelkastjes.

2 slaapkamers:

Wanneer u de trap neemt naar de eerste verdieping zal u 2 ruime slaapkamers terugvinden die veel mogelijkheden bieden. Bij beide kamers kan u genieten van veel natuurlijk licht. 1 slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis waar u dus uitzicht heeft op het straat. De andere slaapkamer ligt aan de achterkant waardoor u kunt genieten van het zicht op de dijk.

Zolder:

In de gang op de eerste verdieping zal u toegang hebben tot een ruime zolder. De zolder kan vele mogelijkheden bieden zoals extra slaapkamer of opbergruimte. De zolder is geïsoleerd maar dient nog verder afgewerkt te worden als kamer.

Tuin en veranda:

Naast de keuken is er een toegang tot een overdekt sas. Via deze weg komt u uit aan een prachtige, grote tuin. In deze tuin kan u optimaal genieten van het prachtig uitzicht op de dijk van Lier. Ook is er een  terras aanwezig. Een tuin met veel opportuniteiten.

Waversesteenweg 74: epc 381kWh/m²   – 20210311-0002386017-RES-1


Inkomhal en garage:

Bij het betreden van de woning komt u terecht in de inkomhal met trap naar de eerste verdieping. Links van de trap kan u genieten van een ruime garage waar zeker plaats is voor minimum 2 auto’s + fietsen.

Leefruimte:

Eens u de trap neemt naar de eerste verdieping zal u uitkomen in de leefruimte. De leefruimte is aan de voorkant van de woning. In het verlengde van de woonruimte  is de eetkamer.

Keuken: te renoveren

Vervolgens komt u in de keuken, die voorzien is van de nodige apparaten en opbergkastjes.  Ook hier is een eetruimte voorzien. Vanuit de keuken heeft u zicht op de natuur van Lier.

Veranda:

Naast de keuken is er een kleine veranda aanwezig die voorzien is van een rolluik. Eens deze rolluik naar boven is heeft u een open ruimte met zicht op de tuin.

Slaapkamer:

Wanneer u de trap neemt naar de tweede verdieping zal u links van u de slaapkamer terugvinden. Deze kamer is aan de voorkant van de woning gelegen met veel lichtinval.

Badkamer: te renoveren

De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en lavabo en een spiegel.

Berging/slaapkamer:

Eens u in de badkamer bent is er een doorgang naar een berging of kleinere tweede slaapkamer. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als berging. Ook hier heeft u zicht op de dijk.

 

 

 

Ruimtes

Slaapkamers
4
Tuin
1m²
Badkamers
2
Zolder
1m²
Terras
1m²
Bergruimte
ja
Garages
1
Kelder
nee
Woonkamer
2m²
Bureau
nee
Keuken
2m²
Praktijk
nee
WC('s)
Etalage
nee
Autostaanplaats
nee

Uitrusting

Lift
Alarm
Rolluiken
Mechanische ventilatie
Airco
Kabel TV
Zwembad
TV Antenne
Videofoon
Parlofoon

Bouwtechnisch

Type pand
Woning
Terreinoppervlakte
400m²
Bewoonbare oppervlakte in m²
315m²
Straatbreedte in meter
m
EPC waarde
276 kWh/m²
Raamwerk
pvc ramen met dubbel beglazing
Verwarming
gaskachels
Elektriciteit
Oriëntatie tuin
Bouwkundige staat
te renoveren

Informatieplicht

Vergunning
Vergund
Verkavelingsvergunning
nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel / bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
nee
Overstromingsgevoelig
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd monument
nee
Stedenbouwkundige bestemming
woongebied
Document is afgeleverd ten informatieve titel en is niet contractueel

Locatie

Waversesteenweg 72 en 74
2500 Lier

Bouwjaar


EPC

276 kWh/m²
Nr. 20110926-0000925829-00000006-9

Renovatiejaar


Kadastraal inkomen


Beschikbaarheid

1 bij akte en 1 woning verhuurd

Documenten

© 2019 REF-Vastgoed | Algemene voorwaarden | BIV: 502548